English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Kirjurinluoto

    
Porin keskuspuisto.

A cache by : motocaching

Found 8 times (last time was 10/05/2018 (d/m/y) )


3.2 (4 ratings)

Address : Kapellimestarinkatu, Pori, Finland     Google maps

Etelärantaa vastapäätä keskellä Kokemäenjokea sijaitseva Kirjurinluoto on saanut suuren suosion kaikenikäisten ulkoilu- ja virkistyspaikkana. Porin ulkopuolella Kirjurinluoto tunnetaan parhaiten Porin Jazzin kesäisenä suurtapahtumapaikkana.

Vuonna 1573 saari kuului kaupunginnotariukselle palkkaetuina ja sitä kutsuttiin Kriivarinluodoksi. Myöhemmin nimitys on muuttunut Kirjurinluodoksi, porilaisten "Kirjuriksi". Paikka on kesäinen keidas, porilaisten ja matkailijoiden suosima rentoutumispaikka, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Kulku ajoneuvoilla Kirjuriin on Raumansillan kautta. Reittipisteen vieressä on iso P-alue. Reittipisteeltä on 250 m kävelymatka kesäravintolaan. Viereisen P-alueen takana palvelurakennuksessa on info-piste, wc ja kahvila Viksu.


Lisätietoa Porin verkkosivuilta (Open in a new window.)

Condition for logging the find

Käyskentelyä Kirjurissa.

Published :  06/11/2016 (d/m/y) 10:58

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...