English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Immersbyntie

    
Itä-Uudenmaan "alppipätkä"
A cache by : Nabla

Found 61 times (last time was 10/08/2019 (d/m/y) )


3.8 (44 ratings)

Immersbyntie on varsinkin eteläpäästään virkistävä poikkeus Itä-Uudenmaan "peltopätkiin", kapealla tiellä riittää paitsi tiukkoja mutkia myös korkeuseroja ja metsää. Päällyste on hyvässä kunnossa ja tie sen verran kapea että siinä ei ole edes kaistamerkintöjä. Nopeusrajoitus on eteläpäässä 40 ja yllättävien mutkien ja asutuksen takia nopeus on syytäkin pitää maltillisena, mutkat on sen verran tiukkoja että kyllä ne silti mutkilta tuntuu ;-)

Kätkön osoite ja koordinaatit osoittavat tien eteläpäähän. 6,5 km pitkän reitin Pohjoispäässä Immersbyntie haarautuu Masbyntieksi ja Hindsbyntieksi, valitse omiin suunnitelmiisi paremmin sopiva ja kerro kommenteissa kumpaa käytit. Masbyntie on hyväkuntoinen, osin aivan uuttakin asvalttia. Hindsbyntie on jo varoitusmerkin ansaitsevasti heikentyneessä kunnossa, asvalttia kumminkin sekin (kunhan suuntaat kohti Nikkilää).


View route

Condition for logging the find

Aja reitti haluamaasi suuntaa ja kerro kommentissa käytitkö Masbyntietä, Hindsbyntietä vai ajoitko peräti takaisin Immbersbyntietä kun saavuit/poistuit pohjoiselta päätepisteeltä

Published :  14/07/2014 (d/m/y) 09:49

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...