English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details


Sjundbyn linna

    English | Finnish | Russian

    
Tuuliviiri?
A cache by : lohjalines

Found 40 times (last time was 28/04/2019 (d/m/y) )


3.7 (26 ratings)

Address : Niittykyläntie 3, Siuntio, Finland     Google maps

Tämä kohde esittelee sinulle Sjundbyn linnan aluetta ja itse kohde on Siuntionjoen-kosken varrella oleva vanha myllyrakennus.

Sjundbyn kartanon hirstoria tunnetaan jo vuodesta 1417 ja 1560-luvulla Kustaa Vaasan tallimestari Jakob Henrikinpoika rakennutti paikalle tämän linnan. Lohjalta peräisin oleva Adlecreutzin suku on hallinnut tilaa viimeiset 300 vuotta, lukuunottamatta Porkkalan vuokra-aikaa. Neuvostoliittolaisten sotilaiden jäljiltä linna täytyi remontoida täysin.
Lähde: Wikipedia

Sjundbyn linnan opastukset 3.7. - 30.8. klo 13:00, aikuiset 9€/hlö ja lapset 4€/hlö.

Kuvauksen mukaisesti kohteeseen pääsee ajamaan päällystettyä tietä Siuntion aseman kautta, muualta ajettaessa tiet ovat sorapintaisia.
Tämä on oivallinen kohde historian nälkäisille motokätköilijöille. Kohteen välittömässä läheisyydessä on myös geokätkö GC50FDK.

12.07.2014 Edit: Nimi muutettu - Sjunbyn linna > Sjundbyn linna


You must answer this question to log your find :

Voidaksesi kuitata tämän kohteen niin sinun tulee selvittää mikä vuosiluku on kohteessa olevan talon katolla, tuuliviirissä? (kuvissa peitetty punaisilla tähdillä)

Published :  06/06/2014 (d/m/y) 04:54

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...