English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details


Korpudden

    
Jalkapatikkaa
A cache by : lohjalines

Found 7 times (last time was 21/06/2016 (d/m/y) )


3.8 (6 ratings)

Address : Hållsnäsintie 519, Raasepori, Finland     Google maps

Tämä Paikka esittelee Korpuddenin virkistysalueen joka sijaitsee Raaseporissa Mustion linnna läheisyydessä.
Kuvaukseen tie-vaikeusasteeksi on valittu 3 koska viimeiset 1,5km ovat metsäautotietä ja sateen jälkeen saattaa olla melkoisen huonokuntoista normaaleille katupyörille, kuivaan aikaan kuitenkin ihan ajettavissa. Tämä metsäautotie kääntyy kohdasta Hållsnäsintie 519, risteyksessä on pieni viitta, 2 m:n korkeudella, ruskealla pohjalla valkoinen teksti: Korpudden

Pyörän tai auton saa ajettua parkkiin metsäautotien päähän jossa on kääntöpaikka, matkaa tästä itse kohteeseen tulee patikoitavaksi n.400m luontopolkua pitkin. Luontopolku on kokonaisuudessaan n.1km pitkä ja korkeimmalta kohdalta on hyvät näköalat Lohjanjärvelle.

Täällä on myös tulipaikka sekä keittokatos joten jos eväät ovat tulleet mukaan niin täältä ei tarvitse kiiruhtaa seuraavalle motokätkölle.
Kohteen välittömässä läheisyydessä on myös geokätkö GC4RCTW.


Condition for logging the find

Kohteen voi kuitata löydetyksi kun olet käynyt Paikassa johon koordinaatit osoittavat (kallion korkein kohta) ja lisäksi lokikirjoituksessa mainitset muutamalla sanalla tuon metsäautotien kunnosta sekä kulkineesi sopivuudesta tähän kohteeseen.

Published :  06/06/2014 (d/m/y) 04:53

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...