English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details


Saukkolantie

    
Yhdystie 1090
A cache by : lohjalines

Found 32 times (last time was 20/05/2018 (d/m/y) )


4.1 (25 ratings)

Tämä tie on Lohjan aseman vesitornin risteyksestä Saukkolaan johtava mutkatie joka on aina kevään ensimmäisiä pätkiä joita tulee ajettua.
Tiellä on suurimmaksi osaksi 80km/h nopeusrajoitus mutta Lohjan päässä on taajan asutuksen vuoksi 60km/h hieman pidemmällä matkalla. Reitillä on nopeita kaarteita ja muutamia heti nyppylän jälkeen tiukasti kääntyviä kurveja joten yltiöpäiseen hurjasteluun ei täälläkään ole syytä ketään yllyttää. Asfalttipinnoite on hyvässä kunnossa mutta alueella harjoitettaan maataloutta joten maatalouskoneet saattavat jättää jälkeensä runsaastikin savea.

Osoitteet ovat Saukkolassa Lohjantie 2 ja Lohjan päässä Saukkolantie 6. Matkaa reitillä on 17,1km. Tämän reitin voi suorittaa kumpaan suuntaan tahansa.
Googlemaps tunnistaa Saukkolassa Lohjantie 2 osoitteen olevan Nummi-Pusulassa vaikka kunta lakkasi olemasta 1.1.2013. Nykyisin postiosoite Saukkolassakin on Lohja.


View route

Condition for logging the find

Reitin kuittaamiseksi riittää kun on ajanut reitin päästä päähän.

Published :  07/06/2014 (d/m/y) 11:49

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...