English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details


Linnareissu

    
Raaseporin linnanraunioille..
A cache by : lohjalines

Found 27 times (last time was 11/05/2019 (d/m/y) )


3.9 (21 ratings)

Tämä reitti johdattaa sinut Raaseporin linnanraunioiden P-alueelle josta on vielä n. 300m Itse linnanraunioille, joka on Motokätköilyssä myös Kohde eli sekin kannattaa samalla reissulla käydä katsomassa. Lisää linnanraunioista Motokätkökuvauksessa - Raaseporin linnanrauniot.

Tämä reitti sisältää hyvin tyypillistä tietä tällä alueella joka lienee kaikkien lähialueen moottoripyöräilijöiden suosimaa ajoseutua. Kurvailevaa tietä johon sisältyy mukavasti myös korkeuseroja. Nopeudet ovat alueella varsin maltillisesti eli täällä ajeleminen on nautiskelua.
Matkaa tällä reitillä on 7.3km ja loppupään osoite on Raaseporin linnantie 109.

Alkupään osoite on karttapaikan tietojen mukaan Huskvarnintie 1. Goolen mukaan tien Karjaan puoleinen osuus on Snappertunantietä ja Snappertunan puoleinen osuus olisi Huskvarnintietä.


View route

Condition for logging the find

Tämän kohteen voit kuitata käydyksi kun olet ajanut reitin kumpaan suuntaan tahansa ja kerrot kuvauksessa kävitkö katsomassa linnanraunioita...

Published :  08/06/2014 (d/m/y) 16:05

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...