English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Enonkosken kivisilta

    
Vanha museosilta
A cache by : Maaemo

Found 5 times (last time was 14/08/2017 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : Hyypiänniementie 2, Enonkoski, Finland     Google maps

Liuskeisesta kivestä rakennettu yksiaukkoinen holvisilta rakennettiin 1903-1904 korvaamaan puusiltaa. Vuonna 1979 silta on korjautettu kevyen liikenteen sillaksi. Museosillaksi se hyväksyttiin 1982 ja kuuluu Museoviraston valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin.

Lähde: Wikipedia, http://fi.wikipedia.org/wiki/Enonkosken_kivisilta (1.8.2014)

Osoite on infokylttiä lähinnä oleva osoite, mutta siinä ei ole kunnollista parkkitilaa. Jos siis haluaa tutustua siltaan ja sen alla kulkevaan koskeen kunnolla, kannattaa pyörä jättää Kievari Enonhovin pihaan (Urheilukentäntie 1) ja laskeutua siitä alas sillalle. Lisäksi kannattaa huolehtia, että pyörässä on tarpeeksi menovettä palaamiseen ihmisten ilmoille, sillä vaikka Enonkoskelta löytyy huoltoasema, josta saa bensaa, se on yksi Suomen kalleimmista huoltoasemista (polttoaine.net).


You must answer this question to log your find :

Mistä sillan rakennuskivet tulivat? Kirjoita vastaus samassa muodossa kuin se on sillan viereisessä info-kyltissä (11 + 9 kirjainta, tekstin 5. rivi).

Published :  01/08/2014 (d/m/y) 23:47

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...