English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Sammatti

    
Reitti Sammatin keskustaan
A cache by : jlik

Found 21 times (last time was 25/05/2017 (d/m/y) )


3.7 (13 ratings)

Tämä reitti johdattaa sinut Turun moottoritieltä Sammatin keskustaan. Reitti sisältää kurvailevaa tietä järvialueen läpi ja nopeudet ovat alueella varsin maltilliset eli täällä ajeleminen kannattaa ottaa nautiskelun kannalta.

Matkaa tällä reitillä on 7.2km ja loppupään osoite on Lönnrotintie 20. Reitin puolessavälin on Paikkarin torppa ja Miinan mökki, joissa kännattaa poiketa, jos aikaa on. Paikkarin torppa on Suomen kansalliseepoksen, Kalevalan, kokoojan Elias Lönnrotin (1802-1884) syntymä- ja lapsuudenkoti. Paikkarin torpan rakennutti hänen räätäli-isänsä vuoden 1800 paikkeilla Haarjärven kylän yhteismaille. Torppa on auki ainoastaan kesäaikaan. Reitti päättyy vv. 1754 – 1755 rakennetulle Sammatin puukirkolle.

Reittiä voi halutessaan jatkaa tietä 104 pitkin Karjalohjan läpi Fiskariin.


View route

You must answer this question to log your find :

Mikä vuosiluku on Sammatin kirkon takana olevassa patsaassa, missä sotilas makaa kivipaaden päällä? Vuosiluku, jota kysytään on ensimmäinen patsaassa oleva luku.

Symbol for the waypoint where the answer can be found :   ?

Published :  18/08/2014 (d/m/y) 14:33

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...