English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details


Vihavuosi

    
Koskimaisemassa kesäkahvila ja myllymuseo

A cache by : Perttu

Found 16 times (last time was 28/06/2019 (d/m/y) )


3.9 (11 ratings)

Address : Vihavuodentie 333, Sappee, Finland     Google maps

Vihavuosi sijaitsee Hauholla Kanta-Hämeessä Pirkanmaan rajan tuntumassa. Vihavuoden luonnonkaunista maisemaa hallitsevat koski ja ympäröivät "vuoret". Kylän erikoinen nimi juontuu sanoista vihainen vuo tai vuolle, jolla viitataan kylän "vihaiseen" koskeen.

Koordinaattien osoittaman pysäköintipaikan tuntumasta löydät kesäaikaan avoinna olevan kahvilan 1920 luvulla rakennetusta ja 80-luvulla purkutuomiolta pelastetusta sahasta sekä myllymuseon, jonka vanhin rakennus on peräisin 1600 luvulta. Kosken varrella voi törmätä myös perhokalastajiin.

Vihavuotta täytyy lähestyä idästä mukavia mutkia sisältävältä Luopioistentieltä (tie nro 3222), koska Vihavuoden länsipuolella on yksityistie. Viimeiset 3,3 km koskikahvilalle ovat ainakin kuivalla ilmalla katupyörälläkin ajettavaa vähäliikenteistä hiekkatietä.


Vihavuosi-yhdistys ry:n sivut sisältäen historiaa, kahvilan aukioloajat ym. (Open in a new window.)

You must answer this question to log your find :

Koskikahvilan ja myllymuseon välisellä nurmialueella on Vihavuosi kosken itsensä muovaama teos. Mikä on tämän teoksen nimi, joka ilmenee teoksen jalustassa olevasta laatasta?

Answer choices :
  • Koskihiisi
  • Koskinäkki
  • Koskisampo

Published :  30/08/2014 (d/m/y) 17:48

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...