English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Bodominjärven ympäri

    English | Finnish

    
Mutkittelua Kunnarlantiellä ja Bodomintiellä
A cache by : Maaemo

Found 67 times (last time was 11/08/2019 (d/m/y) )


3.7 (44 ratings)

Motoristien parissa jo laajalti tunnettu mutta silti aina yhtä mukava mutkittelureitti. Lumoavia ja vaihtelevia maisemia vain piirun verran Kehä III:sen ulkopuolella. Ajaessa voi muistella kuulua Bodomin murhamysteeriä tai kuunnella metalliyhtye Children of Bodomia, jotka ovat saaneet nimensä kierrettävältä järveltä.

Liiallista vauhtia kannattaa varoa, sillä tie on usein varustettu yllättävillä routavaurioilla ja tien vierellä kasvavat puut peittävät monessa kohtaa näkyvyyden. Lisäksi reitillä kulkee linja-auto, joka tulee vastaan aina juuri silloin kun et sitä odota - ja usein myös keskellä tietä. Reitin varrelta löytyy mm. Espoon Automuseo. Reitin toisessa päässä, osoitteessa Bodomintie 2, on mahdollista pidentää reittiä suorittamalla myös Röylän lenkki -niminen kätkö. Reitin voi suorittaa kumpaan suuntaan tahansa.


View route

Condition for logging the find

Kätkön saa merkitä löydetyksi, kun on ajanut reitin ja kertoo lokimerkinnöissä, näkyikö ajelemassa muitakin motoristeja.

Published :  13/06/2014 (d/m/y) 16:27

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...