English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Sarvisalo

    
Kylä saaressa ja sinne johtava tie (ei losseja)
A cache by : pleksi

Found 34 times (last time was 12/06/2019 (d/m/y) )


4.5 (26 ratings)

Tämä reitti johtaa Sarvisaloon ja siellä olevaan kylään. Reitin pituus on n. 33 km Valtatie-7:ltä Sarvisaloon (sisältäen kylän ympäri ajettavan lenkin). Vaikka tie ei todellakaan ole suora, tämä ei välttämättä ole sitä "need for speed" -lajia, vaan ehkä jotain muuta, mutta se tietysti riippuu kuskista ja fiiliksistä. Toivottavasti sinullekin tulee sellainen olo käynnin jälkeen, että olisi jäänyt jostain paitsi, jos ei olisi käynyt - ainakin kätkön tekijälle kävi niin.

Tälle reitille kannattaa varata aikaa hieman enemmän, kuin mitä normaalisti menee 60 km pituisten mutkatien ajamiseen. Reitin eteläosa on rajoituksiltaan 60 km/h ja osittain 50 km/h ja ihan hyvästä syystä. Tiellä on melko paljon sellaisia mutkia, joista ei selviä ainakaan allekirjoittaneen taidoilla, jos niihin ajaa viittäkymppiä. Muutamissa on vielä pieniä pomppuja lisämausteena.

Viimeistään Sarvisalon eteläpäässä olevaan kylään saapuessa kannatta unohtaa kiire ja suorittaminen. Valitse pienin käyttökelpoinen vaihde ja kruisaile kapeaa kylätietä kaikessa rauhassa miljöötä katsellen.

Nopeinta on ajaa reitti edestakaisin, jolloin kuljet pohjoisen pään nopeamman osuuden molempiin suuntiin.

Yksi mahdollisuus on ajaa Porvoosta tälle reitille tietä 1571, mutta se on muistaakseni koko matkalta 60 km/h rajoituksella, eikä tunnu erityisen kurvikkaalta noilla nopeuksilla.

Jos käyt samalla reissulla Benitas Caféssa Pellingissä, niin Ylikentien kautta on mukava ajella kätköjen väli.


View route

Condition for logging the find

Kerro, oliko kyläraitissa "sitä jotain"?

Published :  04/09/2014 (d/m/y) 21:28

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...