English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Kätkökauden 2014 päättäjäiset 31.10.2014 klo 18

    
Suunnittelu- ja jutusteluiltamat (ilman pyörää)
A cache by : Maaemo

Found 5 times (last time was 11/11/2014 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : Keskuskatu 4, Helsinki, Finland     Google maps

Ajokauden vähitellen loppuessa (tapahtuman aikaan todennäköisesti suurimmalla osalla jo pyörä talvisäilössä) on aika kasata ensimmäisen kätköilykauden kokemukset ja suunnitella uusia parannuksia ja ominaisuuksia seuraavia kausia varten. Tarjolla hyvää seuraa, juomia ja pikkupurtavaa (kukin maksaa omansa itse) kaupunkiympäristössä.

Päällystettyä tietä riittää perille asti, mutta suosittelen kätkön suorittamista ilman moottoripyörää ja sen sijaan saapumista apostolinkyydillä, julkisilla kulkuneuvoilla tai jonkun toisen kuskaamalla kotilolla (etenkin jos aikoo tutustua paikan juomatarjontaan kattavammin).

Kokoontumispaikkana toimii Stone's gastropubin alakerta. Pöytävarausta varten toivomme, että ilmoitat kommenteissa oletko saapumassa kätkölle (saa toki tulla ilmoittamattakin, mutta olisi helpompaa, kun olisi varattuna tarpeeksi iso pöytä). Baariin ei ole pääsymaksua, joten kätköstä selviää myös ilmaiseksi ellet aio nauttia virvokkeita. Ikäraja klo 18 jälkeen on 20v. joten tätä nuorempien kannattaa "livahtaa" sisään ajoissa. Kätkön tekijä ainakin yrittää olla paikalla jo ajoissa (n. klo 17) mutta "virallinen" kätköaika on klo 18-21 (pöytävarauksen aika), jonka jälkeenkin toki varmasti ilta jatkuu...

(kuvalähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kentt%C3%A4keittoastia#mediaviewer/File:Bundesarchiv_Bild_102-13827,_Ostpreu%C3%9Fen,_Reichswehr,_Herbstman%C3%B6ver.jpg CC-BY-SA)


Stone'sin sivuilta voit etukäteen tutkailla mm. ruokavalikoimaa (Open in a new window.)

You must answer this question to log your find :

Selvitä paikan päällä minkä värinen on kätkön laatijan hame? Kirjoita väri perusmuodossa.

Published :  22/09/2014 (d/m/y) 09:27

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...