English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Seurasaari

    
A cache by : jlik

Found 26 times (last time was 12/07/2019 (d/m/y) )


3.7 (16 ratings)

Seurasaari on museosaari Helsingin kantakaupungin länsilaidalla. Saaressa toimii ulkomuseo, jonne on siirretty vanhoja puurakennuksia eri puolilta Suomea. Seurasaaren ulkomuseo esittelee suomalaisten asumista, työntekoa ja elintapoja menneillä vuosisadoilla. Museotalot edustavat eri maakunnille tyypillisiä rakennuksia ja rakennusryhmiä 1600-luvun lopulta 1900-luvulle.Ulkomuseon alue sijaitsee Seurasaaren itä- ja pohjoisosissa ja käsittää noin kolmasosan saaren pinta-alasta.

Kätköön liittyy reitti, jonka pituus on 2.2km. Reitillä on joitakin mutkia sekä yksi jyrkähkö mäki, mutta alueella on nopeusrajoitus, joten reitti sopii parhaiten rauhalliseen kurvailuun. Reitin varrella on mm. Mäntyniemi, Tamminiemi ja Helsingin kaupunginmuseo.

Jos aikaa on, niin kannattaa ehdottomasti poiketa itse Seurasaareen. Saarella on kioskeja, grillauspaikka, kahvila sekä ravintola. Moottoripyörä kannattaa parkkeerata pysäköintialueelle kartan pisteessä 1.


View route

Condition for logging the find

Nauti merellisistä maisemista ja rauhallisesta kruisailusta.

Published :  25/09/2014 (d/m/y) 17:58

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...