English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Kurvailua maaseutusaaristossa (Salosaari-Äitsaari-Härskiänsaari)

    
Kolme Ruokolahden saarta samalla reitillä
A cache by : Ironlake

Found 6 times (last time was 24/06/2019 (d/m/y) )


3.2 (4 ratings)

Rauhalliseen sunnuntaiajeluun sopiva umpikuja. Reitti alkaa Patotieltä, jolloin vasemmalle jää Stora Enson Imatran tehtaat (Euroopan suurimpia paperi/kartonki/sellutehtaita). Muutama kilometri rauhallisempaa taajama-ajoa ja sen jälkeen pääsee 80 km/h rajoitusalueelle ja mutkaisemmalle tielle. Reitti päättyy Härskiänsaareen, jossa, pyörästä riippuen, voi lähteä tutkimaan saarta tai ajella samaa reittiä takaisin. Pois tullessa kannattaa koukata Ukonsalmen sillan kautta (Reittipiste 1) Ruokolahden kirkolle ja sieltä haluamaansa suuntaan.
Reitti ei välttämättä anna paljoa katupyörille, mutta uskoisin että hiekkateiden seikkailijat löytävät hyviä pätkiä Äitsaaresta ja Härskiänsaaresta. Sopivalla pyörällä (tai asenteella) kannattaa ajaa Äitsaaren ympäri. Myös Härskiänsaareen menevä silta on hieno, kun pääsee katsomaan Saimaata melkein järven pinnan tasosta.


View route

Condition for logging the find

Reitin voi kuitata löytäneeksi, kun on ajanut Salosaaresta Äitsaareen. Eli Suikkalan lavan ohi (Reittipiste 2).

Published :  11/10/2014 (d/m/y) 16:50

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...