English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Mustion linna

    Finnish | Russian

    
A cache by : jlik

Found 21 times (last time was 30/05/2019 (d/m/y) )


4.2 (18 ratings)

Address : Hållsnäsintie 81-89, Raasepori, Finland     Google maps

Tämä kätkö on Hållsnäsin piikki -kätkön (https://www.motocaching.net/cache/view/id3843) varrella joten kannattaa poiketa Mustion linnaan.

Mustion linna on Mustiolla sijaitseva kartano, jonka rakennukset on rakennettu vuosina 1783–1792. Kartanon nykyisen päärakennuksen rakennutti ruukinpatruuna Magnus Linder (1751–1801), ja sen suunnittelivat Erik Palmstedt ja Christoffer Friedrich Schröder. Sisustus mukailee kustavilaista tyyliä. Itse kartano on sijainnut alueella jo 1600-luvulta, mutta vanhemmat rakennukset purettiin uuden päärakennuksen valmistuttua. Linnan ympärillä on laaja puisto ja vanha ruukki. Nykyään kartano toimii hotellina ja museona


You must answer this question to log your find :

Valkoisen Edelfelt-rakennuksen edessä on 6 valkoista opaskylttiä. Mikä sana on alimmaisessa kyltissä ennen teatterisanaa?

Published :  27/09/2014 (d/m/y) 21:26

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...