English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details


Hilpeä hautausmaa, Romania

    English | Finnish

    
Hilpeä hautausmaa on pohjois-Romaniassa sijaitseva hautausmaa, jonka hautakivet ovat erikoisia.
A cache by : Shrek

Found 2 times (last time was 02/07/2015 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : DJ183 undefined, Sapânta, Romania     Google maps

Hilpeä hautausmaa (Ro: Cimitirul Vesel, En: Merry Cemetery) on pohjois-Romaniassa, Sapântan kylässä sijaitseva hautausmaa, jonka hautakivet ovat tehty puusta ja niitä kaikkia koristaa lähes humoristinen piirros.
Paikallinen taiteilija Stan Ioan Patras ryhtyi vuonna 1935 tekemään hautakiviä, joissa oli runollinen teksti sekä humoristinen kuva. Vuoteen 1960 mennessä kyseisiä hautakiviä oli yli 800. Nykyään kyseinen hautausmaa on yksi alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä.
Lähde: Wikipedia

Valtatie 19 kulkee Romanian ja Ukrainan rajajokea mukaillen. Tie on kohtalaisessa kunnossa aina Borcan kaupunkiin asti. Tästä edelleen itään ja kaakkoon jatkuva valtatie 18 on Borcan laskettelukeskuksen jälkeen paikoitellen todella huonossa kunnossa. Koska maisemat ovat todella mahtavat tien kulkiessa Maramuresin vuoriston luonnonpuistoa sivuten, suosittelen reittiä ajettavaksi tien huonnosta kunnosta huolimatta.


Cache has a link to a route. Open it to a new window.

You must answer this question to log your find :

Hautausmaalta löytyy hautakivi, missä kuvasta päätellen vuonna 1995 syntynyt tyttö on jäänyt punaisen auton alle. Mikä on tytön kuolinvuosiluku?

Published :  16/06/2014 (d/m/y) 13:33

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...