English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Velhonvuoren putous

    
Vesiputous
A cache by : Pannaritimppa

Found 10 times (last time was 14/07/2019 (d/m/y) )


2.4 (5 ratings)

Address : Tampereentie 224, Lavia, Lavia, Finland     Google maps

Lavian kunnassa Velhonvuoren putous,
Velhonvuoren vesiputous on pieni puroputous Lavian kunnassa, sijaiten n. 1.5 kilometrin päässä Lavian keskustasta itään. Putous ryöppyää alas Velhonvuoren kalliolta Tampereentien pohjoispuolella, minkä jälkeen vesi virtaa tierumpua myöten kadun ali laskien sen jälkeen Lavijärveen.

Putouksella on kansansuussa vanha nimi Velhonvittu, ja joidenkin lähteiden mukaan putousta kutsutaan myös Velhon uitoksi.
Korkeudeltaan putous on viitisen metriä.

HUOM. Putousta ihailtaessa tulee ehdottomasti varoa autoja, sillä Tampereentie on kohtalaisen vilkkaasti liikennöity katu, ja sen nopeusrajoitus korkea. Erityisen tärkeää on katsoa ympärilleen ennen tien ylittämistä, varsinkin kun suojateitä tai jalkakäytäviä ei alueella ole!


http://www.suomenvesiputoukset.fi/vesiputoukset/suomen-vesiputoukset-luettelossa/velhonvuoren-putous/ (Open in a new window.)

Condition for logging the find

Muista VARO liikennettä kun kuvaat putousta. !

Published :  01/03/2015 (d/m/y) 21:31

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...