English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Kotkansaaren kierros

    
Kohteita Kotkansaarella eli Kotkan keskustan kierros.
A cache by : Ironlake

Found 12 times (last time was 26/05/2018 (d/m/y) )


3.9 (7 ratings)

Kotkansaaren kierros, johon on valittu kolme kohdetta, Kotkan kantasatama (Merikeskus Vellamo), Kuusisen aallonmurtaja ja Katariinan meripuisto. Kohteet voi käydä omassa järjestyksessä. Annettu reitti on vain suositus, joka kiertää Keskuskadun ja Kirkkokadun mukulakivet ja samalla esittelee muitakin kohteita. Koska on tylsää ajella samoja teitä edestakaisin, niin kannattaa toiseen suuntaan ajaa Mussalon kautta.

Kätkön voi kuitata löydetyksi, kun on käynyt jokaisessa kolmessa kohteessa. Pyörän selästä ei tarvitse poistua.

Merikeskus Vellamo
Kotkan kantasatamaan valmistunut museorakennus. Sisältä löytyy Kymenlaakson maakuntamuseo ja Suomen merimuseo vaihtuvilla näyttelyillä. Vaikka museoista ei pitäisi, rakennuksen arkkitehtuuri herättää tunteita. Myös kantasatama historiallisena satamana on ainutlaatuinen. Kannattaa käydä aistimassa vanhaa tunnelmaa nyt, sillä suunnitelmissa on rakentaa kylpylähotellia ja ostoskeskusta alueelle.

Kuusisen aallonmurtaja
Kun kotkalaiselle iskee kaukokaipuu, niin autolla/prätkällä suunnaksi Kuusinen ja katse avomerelle. Voi hyvin kuvitella, että Junnu Vainion laulun "Albatrossi" kertoja on usein vieraillut Kuusisessa katsomassa merta ja laivoja Junnu Vainio: Albatrossi

Katariinan meripuisto
Vanhasta öljysatamasta on tehty Euroopan hienoimpia meripuistoja. Jos on aikaa, niin kannattaa ottaa kävelykengät ja eväät mukaan. Alueella löytyy useampi grillipaikka.


Cache has a link to a route. Open it to a new window.

Condition for logging the find

Kerro mielipiteesi Kotkansaaresta ja/tai suosikkikohteestasi.

Published :  28/04/2015 (d/m/y) 07:13

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View route in new window

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...