English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Parolan Panssarimuseo

    
Sotahistoriallinen erikoismuseo.

A cache by : jack

Found 27 times (last time was 23/08/2018 (d/m/y) )


4.0 (20 ratings)

Address : Hattulantie 334, 13720 Parola, Finland     Google maps

Panssarimuseo on sotahistorliallinen erikoismuseo, jonka päätarkoituksena on kerätä, tallentaa ja esitellä Suomen panssarihistoriaa ja myös panssaritorjuntajoukkojen historiaa.

Museo on myös kunnianosoitus suomalaisille sotilaille. Suomalaisten panssarijoukkojen ja sodanaikaisen panssaridivisioonan osaamista ja menestystä viime sotiemme aikana ei sovi unohtaa varsinkin kun käytössä oli usein laadullisesti ja määrällisesti alivoimainen määrä joukkoja ja kalustoa.

Jos ajaa Hämeenlinnasta Parolaan tietä 3052, oikealle jää Parolannummi. Jos hyvä tuuri käy, niin saatat nähdä nykyistä kalustoa harjoittelemassa.
Uusinta kalustoa on esim. Leopard 2A6 taistelupanssarivaunu, joita puolustusvoimat osti Hollannista. Ensimmäinen erä uusia vaunuja saapui Suomeen 14.5.2015.

Koska museoon on tietysti pääsymaksu, niin kohteeseen ei tarvitse mennä sisään. Pelkkä piha-alueella käynti riittää, mutta jos on mielenkiintoa panssaritoimintaan ja historiaan niin suosittelen tutustumista museoon.


Lisätoetoa museon sivuilta, aukioloajat ym. (Open in a new window.)

Condition for logging the find

Käynti piha-alueella riittää.

Published :  15/05/2015 (d/m/y) 21:31

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...