English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Uddskatan

    
Tulliniemen ja Uddskatanin luonnonsuojelualueen nähtävyydet
A cache by : Maaemo

Found 8 times (last time was 19/05/2018 (d/m/y) )


4.0 (5 ratings)

Address : Tulliniementie 1, Hanko, Finland     Google maps

Tulliniemen eteläisempi ranta (kätkö: https://www.motocaching.net/fi/cache/view/id2556) on tunnettu uimapaikka mutta myös pohjoisrannan luonnonsuojelualue on tutustumisen arvoinen kohde. Luonnonsuojelualueella etenevä luontopolku esittelee sekä Tulliniemen luontoa että historiaa. Luontopolun varrelta löytyy mm. kangasmetsää, kivikkorantaa, lehtometsää ja karua kalliorantaa sekä miinaan pirstoutuneen hylyn jäännökset ja vanhan työsiirtolan rauniot. Luontopolun päässä on turisteille merkitty Suomen mantereen eteläisin piste ja tuntemattoman merimiehen muistomerkki, mutta jos karttaa tarkasti tutkii, huomaa, että ihan oikeasti eteläisin piste on Tulliniemen etelärannan päässä eikä täällä.

Tullinimen koillisosan parkkipaikalta (kätkön osoite, vaikka parkkis on kylläkin enemmänkin Esplanaadin päässä kuin Tulliniementien päässä)) lähtee pieni polku (parkkipaikalta on selkeä opaste polulle), jotka pitkin pääsee itse luonnonsuojelualueelle ja luontopolulle. Luontopolku on 3,3 km pitkä ja se pitää taivaltaa vielä takaisinkin, joten kannattaa miettiä varustuksensa sen mukaiseksi. Kätkökysymyksen vastaus löytyy luontopolun päästä, jonne kätkön koordinaatit on sijoitettu (suunnilleen).


Lisätietoja luonnonsuojelualueesta (Open in a new window.)

You must answer this question to log your find :

Luontopolun päästä löytyy tuntemattomalle merimiehelle omistettu muistomerkki. Mikä muistomerkkinä toimii?

Answer choices :
  • kiviröykkiö
  • pronssinen patsas
  • vanhan hylyn jäännökset
  • kalliomaalaus

Published :  22/07/2015 (d/m/y) 19:43

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...