English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Tammisaari

    
Idyllinen kesäkaupunki

A cache by : Maaemo

Found 31 times (last time was 24/07/2019 (d/m/y) )


3.8 (18 ratings)

Address : Pohjoinen rantakatu 5, Raasepori, Finland     Google maps

Tammisaari eli Ekenäs on todellinen kesäkaupunki hienoine vanhoine taloineen ja kauniine satamineen. Silmä lepää maisemissa ja kaupungista löytyy myös paljon erilaisia palveluita. Kesäaikaan Tammisaaresta löytyy paljon kesäkahviloita ja -ravintoloita, joista voi valita omien mieltymyksiensä mukaisen. Iso osa niistä löytyy Tammisaaren sataman lähistöltä tai vanhasta kaupungista. Siksipä kätkö on merkitty Tammisaaren sataman lähistölle, mutta toki muukin osa Tammisaarta on tutustumisen arvoista aluetta. Kätkön kuittaamiseksi ei ole välttämätöntä käydä täsmälleen annetuissa koordinaateissa vaan merimaisemaa saa ihalla myös vaihtoehtoisesti Tammisaaren vanhasta kaupungista.


Condition for logging the find

Ihaile Tammisaaren merimaisemaa pysäyttämällä pyörä hetkeksi rannan tuntumaan joko Tammisaaren sataman lähistöllä taikka vanhassa kaupungissa.

Published :  22/07/2015 (d/m/y) 20:15

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...