English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Kuninkaantie 1531

    
Vanhan postitien osa Sipoon ja Porvoon välissä
A cache by : Maaemo

Found 43 times (last time was 10/08/2019 (d/m/y) )


3.7 (34 ratings)

Kuninkaantie on vanha postireitti Norjan Bergenistä Ruotsin ja Suomen kautta Venäjälle Pietariin asti. Suomessa kulkeva osuus on tunnettu Kuninkaantien lisäksi nimityksillä Suuri Rantatie ja Alinen Viipurintie. Kuninkaantien varhaisimmat linjaukset ovat peräisin jo keskiajalta (1300-luvulta). Jotkut vanhat osuudet ovat vielä käytössä, mutta osa Kuninkaantiestä on jäänyt uusien talojen ja tielinjausten alle. Kuninkaantie on viitoitettu kesällä 1997 omilla kylteillään. Viitoitus ei kuitenkaan aina vastaa alkuperäistä tietä, sillä matkailuliikennettä ei voi ohjata yksityisille tai käytöstä poistuneille teille.

Tie 1531 kuuluu Kuninkaantiehen ja on mukavan mutkainen vaihtoehto etenemiseen Sipoosta Porvooseen taikka toiseen suuntaan. Välissä on myös ei niin mutkaisia pätkiä, mutta kokonaisuutena reitti on hyvin mukava. Kuninkaantien muista osista on myös monta muuta kätköä. Osa reitistä kulkee myös päällekkäin Mustijokilaakson maisemareitin (https://www.motocaching.net/fi/cache/view/id165) kanssa.

Lähteet:
Kuninkaantie / pk-seutu -kätkö: https://www.motocaching.net/fi/cache/view/id825 (31.7.2015)


View route

Condition for logging the find

Aja reitti läpi ja nauti mutkista.

Published :  31/07/2015 (d/m/y) 15:06

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...