English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Ahveniston moottorirata

    
Suomen vanhin moottorirata

A cache by : jlik

Found 31 times (last time was 11/07/2019 (d/m/y) )


4.1 (23 ratings)

Address : Poltinahontie 45-47, Hämeenlinna, Finland     Google maps

Ahveniston harjun upeassa harjumaisemassa on Suomen vanhin yhä toimiva moottorirata. Rata valmistui 15. heinäkuuta 1967. Asfalttiradan pituus on 2 840 metriä. Radalla on kilpailtu monissa kansainvälisissä luokissa, esimerkiksi Formula 2 -lähtö 5. syyskuuta 1967. Varikon ympäri kulkee rallicross/JM-rata, jolla on vuosien saatossa järjestetty kilpailuja niin EM- kuin SM-tasollakin. Radalla on kuvattu monta autoiluun liittyvää ohjelmaa, esimerkiksi yksi Top Gearin jakso, jossa oli mukana Mika Häkkinen.

Radalle voi ajella moottoripyörällä silloin kun radalla on jokin ajotapahtuma. Esim. MotOrgin ratapäivillä radalle on vapaa pääsy, joten jos rata on auki niin kannattaa käydä piipahtamassa varikkoalueella, jossa on kahvila.


Moottoriradan kotisivut (Open in a new window.)

You must answer this question to log your find :

Ajo radalle tapahtuu kätkökuvassa näkyvän betonisen alikulkutunnelin kautta. Tämän tunnelin vasemmalla puolella on kyltti, jossa mainitaan nopeusrajoitus varikkoalueella. Mikä on tämä nopeusrajoitus (km/h)?

Answer choices :
  • 10
  • 20
  • 30

Published :  06/08/2015 (d/m/y) 07:33

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...