English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Ihana Kahvila, Helsinki

    
Konttikahvila Sompasaaressa

A cache by : jlik

Found 13 times (last time was 06/05/2018 (d/m/y) )


2.6 (10 ratings)

Address : Sompasaaren laituri, Helsinki, Finland     Google maps

Ihana-kahvila on Sompasaaren/Kalasataman perukoiden joutomaalle pystytetty konttikahvila. Paikka on niin syrjässä, että sinne ei varmasti tule eksyttyä vahingossa. Tälle joutomaa-alueelle on tulevien vuosien aikana nousemassa upouusi asuinalue, mutta toistaiseksi sieltä löytää urbaania kaupunkikulttuuria sylin täydeltä.

Ihana-kahvila on käytännössä konttikahvila, jonka perälle on kasattu palvelutiski ja pieni keittiö herkkujen valmistamiseen. Tiskiltä löytyy jos jonkinmoista pientä ja herkullista suuhunpantavaa, erikoiskahveista lämpimiin leipiin, ja kesäpäivänä helpotusta tuoviin jäätelöihin. Sapuska ei ole raakaa, vegeä, gluteenitonta tai muutenkaan turhan hifiä, mutta jokainen asiakas löytää varmasti jotain itselleen sopivaa.


Kahvilan kotisivut (Open in a new window.)

Condition for logging the find

Käy juomassa kahvia ja syömässä omenakakkua vaniljakastikkeen kera. Voin vakuuttaa että hyvää on. Kätkön voi kuitata löydetyksi vaikket joisikaan kahvia.

Published :  06/08/2015 (d/m/y) 07:35

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...