English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Rohun ydinohjustukikohta

    
A cache by : Yrmyli

Found 2 times (last time was 21/05/2018 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : Unnamed Road, Väike-Maarja Parish, Estonia     Google maps

Rohun ydinohjustukikohta. Loistava kylmänsodan jäänne jossa voit tutkia paikkoja vapaasti. Paikalla on vielä runsaasti rakennuksia ja pääset tutustumaan ohjusten säilytykseen tarkoitettuihin bunkkereihin, laukaisualustoihin, huoltohalleihin yms. kiinnostaviin paikkoihin. Kannattaa varata ainakin pari tuntia tähän kohteeseen. Paikka tarkistettu suomalaisen enduro-valtuuskunnan toimesta 11.9.2015 ja kaikki oli "kunnossa".

Paikalle ei ole varsinaista osoitetta, joten tämä kohde vaatiikin hieman navigointitaitoa ja ennakkovalmistelua. Ehkä tämän paikan löytäminen ilman lähiosoitetta onkin juuri se kätkön löytymisen ehto. Paikalle on helpointa saapua Rohun suunnalta ja vaihtelevan kuntoista soratietä kohteeseen on noin 8 km. Paikalle pääsee matkaenduropyörällä helposti, myös katupyörällä on mahdollista ajaa paikalle mikäli ajotaito tähän riittää.

https://www.youtube.com/watch?v=70swh1Pybz8


Lisätietoa (Open in a new window.)

Condition for logging the find

Löydä ohjustukikohta ja käy tutkimusretkellä. Ota kuva jossa näkyy moottoripyöräsi ja jokin alueella oleva rakennus/rakennelma.

Published :  17/09/2015 (d/m/y) 07:36

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...