English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Kyminlinna

    
Linnoitus Kymijoen rannalla
A cache by : Ironlake

Found 13 times (last time was 26/05/2018 (d/m/y) )


3.4 (7 ratings)

Address : Sutelantie 84, Kotka, Finland     Google maps

Kyminlinna oli osa Kaakkois-Suomen linnoitusjärjestelmää, jonka tarkoitus oli suojata Pietaria ruotsalaisten hyökkäykseltä. Ensimmäinen linnoitus paikalle tehtiin vuosina 1791-1795. Se purettiin kokonaan ja paikalle tehtiin nykyinen linnoitus vuosina 1803-1808.
Suomen sodan jälkeen vuonna 1809 linnoitus menetti suurelta osin sotilaallisen merkityksen, koska Ruotsi menetti Suomen ja raja siirtyi reilusti länteen.
Ikävä kyllä Kyminlinna ei ole avoinna yleisölle. Silti paikalla kannattaa käydä ihailemassa komeita valleja, joilla saa kävellä. Alueella toimii kesäteatteri, jonka merkkien mukaan kätkölle löytää. Kätkön osoite on kesäteatterin osoite. Sutelantieltä pääportin eteen on hyväkuntoinen soratie ja matkaa on reilu sata metriä. Moottoripyörällä pääsee pääportin eteen.


Kyminlinna Wikipediassa (Open in a new window.)

You must answer this question to log your find :

Kun ajat alueelle ja käännyt vasemmalle (oikealla on kesäteatteriin käynti), niin näet Kyminlinnan pääportin. Sen sillan edessä on keltainen kyltti. Monella kielellä kyltissä on teksti?

Answer choices :
  • 2
  • 3
  • 4

Published :  26/09/2015 (d/m/y) 19:00

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...