English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Mallinkaisten järven ympäri

    
Mutkittelua Janakkalan maisemissa.
A cache by : jack

Found 11 times (last time was 15/07/2018 (d/m/y) )


4.4 (7 ratings)

Mahtavan mukavaa mutkittelua Mallinkaisten järven ympäri. Reitti alkaa läheltä tietä 290 joka on myös motokätkö kohde ja loppuu Saloistentien ja Koivukehäntien risteykseen.

Mallinkaistentiellä suurin osa matkasta on 80 km/h nopeus rajoituksella mikä tekeekin reitistä mukavan ajettavan ! Loppuosuus eli Löyttymäentie on suurimman osan matkaa 60 km/h rajoituksella.

Jos ajaa pisteen A suunasta pisteeseen B niin vaihtoehtoina jatkaa matkaa oon ajaa Saloistentietä joka on todella surkeaa asfalttia, ehkä surkeinta mitä Suomesta löytyy, GSA:llakin piti ajaa kohtuu vauhdilla. Mutta Saloistentiellä on hienot järvimaisemat. Toinen vaihtoehto on ajaa Koivukehäntietä (soratie) jatkuen Luhdantienä Mommilantielle. Kolmas vaihtoehto on ajaa kätköreitti edestakaisin, pääsee nauttimaan reitistä tuplaten :)

Kätkön kuva on otettu Lempellonjärven rannalta eli ei varsinaiselta reitiltä. Sieltä missä on surkea asfaltti ! Kuvan otto kohdasta n. 50m eteenpäin löytyy nähtävästi vielä toiminnassa oleva Eerolan sekatavarakauppa Saloinen nimisessä kylässä. Se kuka tästä ajelee ekan kerran voisi ottaa selvää onko kauppa toiminnassa ja laittaa vaikka kommenttia. Tuollaisia kauppoja ei juurikaan enää löydy.

Matkan varrelta löytyy myös hyvä makkaranpaisto paikka, jos on evästä matkassa niin poikkea tänne


View route

Condition for logging the find

Ei tehtävää, kerro kuitenkin ajoitko edestakaisin vai ajoitko soralla vaiko surkealla asfaltilla pisteen B jälkeen. Tai ennen sitä.

Published :  06/11/2015 (d/m/y) 13:29

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...