English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Simo Rallin tuulimylly

    
A cache by : Yrmyli

Found 4 times (last time was 10/05/2018 (d/m/y) )


4.2 (4 ratings)

Address : Joentaustantie 298, Teuva, Finland     Google maps

Suomi on pian pullollaan tuulivoimaloita ja moni varmaan miettii mitä erikoista yhdessä yksinäisessä tuulivoimalassa voi olla. Tämä kätkön tuulivoimala erottuu suuresta massasta sen yksityisen omistajapohjan myötä. Tuulivoimalan rakensi ja omistaa kaksi pohjalaista maanviljelijää. Toinen omistajista on myös Elonkerjuun Simo Rallina tunnettu Kari Komsi jonka mukaan oma tuulimylly rakennettiin, koska "Teuvalla tuuloo aina" ja pitäähän sitä pojilla olla leluja.

Tulosuunnastasi riippuen voit joutua ajamaan pienen tai pidemmän palan soratietä. Täällä maalla kun ollaan niin kaikkia teitä ei ole tervattu.


Juttua (Open in a new window.)

You must answer this question to log your find :

Tuulivoimalan kulkutiellä ennen voimalaa on kyltti jossa kerrotaan tietoja laitoksesta. Paljonko naselli painaa? Laita vastaus kiloina ilman taulussa olevaa välilyöntiä muodossa 12345.

Published :  20/10/2015 (d/m/y) 18:36

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...