English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Kätkökauden päättäjäiset 28.11.2015

    
Rentoa illanviettoa kätköilijöiden kesken
A cache by : Maaemo

Found 4 times (last time was 29/11/2015 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : Keskuskatu 4, Helsinki, Finland     Google maps

Vaikka ajokausi onkin jatkunut yllättävän pitkään ennätysleudon marraskuun ansiosta, alkaa silti olla aika laittaa pyörät talviteloille (ainakin useimmilla, jotka eivät talviliukkaille ja -pimeään enää lähde). Vuoden viimeiseksi kätköksi kannattaa kuitenkin vielä hakea tämä iloinen yhteistapahtuma. Poikkeuksellisesti tämä kätkö on sallittua hakea ilman mopoa (itseasiassa suosittelemme jättämään mopon/auton/tms. kulkupelin kotiin).

Kätkökauden päättäjäisiä juhlimme pääkaupunkimme keskustassa. Kokoontuminen ja illan "virallinen" osuus gastropub Stone'sissa klo 18-21. Tämän jälkeen voidaan iltaa jatkaa (osallistujien halujen mukaan) samassa tai jossain muussa Helsingin baarissa. Jos ehdit paikalle vasta klo 21 jälkeen, laita yksityisviestiä kätkön tekijälle ja saat numeron, johon voi soittaa ja kysyä porukan sijaintia.

Kokoontuminen on periaatteessa maksuton, mutta ravintolahenkilökunta tuskin katsoo hyvällä omia eväitä, joten kannattaa varautua maksamaan omat syömisensä ja juomisensa. Jatkopaikassa voi olla pääsy- ja/tai narikkamaksuja, joten jatkoille osallistumista ei kätkössä edellytetä. Valitettavasti tilaisuus on myös K-18, koska ravintolassa on ikäraja (ellei onnistu livahtamaan sisälle tarpeeksi ajoissa).

Pöytävarauksen takia toivon, että hihkaisette kommenteissa ennakkoon oletteko tulossa paikalle. Toki tapahtumaan saa osallistua, vaikka ei olisi etukäteen tulostaan ilmoittanut.


Stone'sin sivut (voi vaikka katsoa etukäteen ruokalistoja) (Open in a new window.)

You must answer this question to log your find :

Kätkön tekijällä oli kaulassaan kummallinen koru. Mikä?

Answer choices :
  • Tuohirulla
  • Hakaneulaketju
  • Laakeri
  • Vatupassi
  • Rubikin kuutio

Published :  05/11/2015 (d/m/y) 21:15

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...