English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Lauhavuoren kansallispuiston pätkä

    
Matkaendurokuskin erikoiskoe
A cache by : Yrmyli

Found 1 times (last time was 28/05/2016 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Lauhavuoren kansallispuistossa kulkeva mukava metsätie. Tie on melko kivinen ja pumppuinen joten kannattanee jättää katupyörällä väliin. Ehkäpä tämän reitin löytämiseen liittyy myös pientä salapoliisin työtä koska tiellä ei ole nimeä ja googmaps väittää että tie ei olisi läpiajettavissa. Todellisuudessa tästä pääsee kyllä läpi, valitettavasti en omista navigaattoria jolla pystyisin tarkistamaan löytyykö tätä tietä normaaleista MP käytössä olevista gps-laitteista. Älä poistu moottoripyörällä tiealueelta koska reitti kulkee kansallispuiston alueella!

Reitin alkupiste sijaitsee lähellä osoitetta Hukankankaantie 875, Kauhajoki. Ohessa linkki aloituspisteeseen. http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=T%C3%A4st%C3%A4+aloitus&srs=EPSG%3A3067&y=6905416&x=247971&lang=fi

Reitin toinen pää sijaitsee osoitteessa Lauhavuorentie 657, Kauhajoki. Jostain syystä kuitenkin googlemap väittää reittipisteen sijaitsevan Isojoella, tämä ei kuitenkaan ole totta.


View route

Condition for logging the find

Aja tie läpi, ajosuunnalla ei ole väliä.

Published :  08/11/2015 (d/m/y) 10:39

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...