English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Puljun erämaa

    
Asfalttitie Lapin erämaassa
A cache by : gozamite

Found 3 times (last time was 12/06/2019 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Kittilän Sirkan kylästä suoraan pohjoisen erämaa-alueille suuntautuva tie numero 956 on harvinainen asfalttipäällysteinen tie läpi erämaan. Itse olen ajanut tämän kesällä 2009 ja vastaan taisi tulla 3 ajoneuvoa. Tie ei jää mieleen mutkiensa takia, mutta erämaan hiljaisuus, autius ja mahdolliset porolaumat jäävät mieleen sitäkin paremmin! Puljun erämaa on merkittävä suoalueidensa takia ja alueella hoitaa porojaan kolme eri paliskuntaa.
Tie on kapea ja kuoppainen mutta ei lainkaan epämiellyttävä ajettava kunhan pitää katseensa tienpinnassa. Tämä on hyvä vaihtoehto isolle E8 tielle esim. Norjaan ja Altan suuntaan ajaville. Tie päättyy Enontekiön Peltovuoman kylään josta vielä vuonna 2009 löytyi kauppa, mutta tämä on lopettanut toimintansa. Kätkön kuvassa Peltovuomasta löytyvä uimaranta.


Puljun erämaa (Open in a new window.)

View route

Condition for logging the find

Aja reitti nautiskellen.

Published :  05/01/2016 (d/m/y) 13:08

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...