English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Torronsuon kansallispuisto

    
Suomaisemia ja pitkospuita
A cache by : pleksi

Found 13 times (last time was 01/06/2019 (d/m/y) )


3.8 (10 ratings)

Address : Somerontie 730, Tammela, Finland     Google maps

Torronsuon kansallispuisto on perustettu vuonna 1990. Puiston tehtävänä on suojella Etelä-Suomen suurinta keidassuoaluetta, jonka pinta-ala on noin 30 neliökilometriä.

Alla olevassa kysymyksessä mainitun kyltin vierestä, puomin takaa, lähtee polku 300 metrin päässä olevalle näkötornille, josta näet lähes koko suoalueen. Näkötornin vieressä on puuceet.

Jos haluat käydä katsomassa suota lähempää, voit valita parkkipaikan toisella reunalla olevan infopisteen vierestä lähtevän invapolun. Sitä pitkin pääset pienellä jaloittelulla katselemaan, löytyykö lakkoja ja karpaloita. Hieman pitemmällä patikoinnilla (vähän yli kilometri) voit jatkaa invapolulta pitkospuita eteenpäin ja pääset näkötornin kautta takaisin parkkipaikalle.


You must answer this question to log your find :

Parkkipaikan reunalla on neljästä laudasta koostuva kyltti, jossa lukee ylimpänä Kiljamo. Seuraavaksi on mainittu etäisyys: Torro 6.2. Alimpana on etäisyys luontotornille 0.3. Mikä on se paikka, johon on 3.5 kilometriä? (Mainittu Torron ja luontotornin välissä).

Answer choices :
  • Louhos
  • Tervahauta
  • Sikalampi
  • Ei mikään ylläolevista

Published :  26/06/2014 (d/m/y) 18:26

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...