English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Eläintarhanlahden rantabulevardit

    
Rantabulevardiajelu Kalliosta Siltasaareen
A cache by : gozamite

Found 16 times (last time was 29/06/2019 (d/m/y) )


3.2 (13 ratings)

Kalliosta Ensi linjan ja Eläintarhantien kulmasta alkava reitti ohittaa ensin Ensilinjalla sekä Eläintarhantien yläpäässä sijaitsevia Linnunlaulun huviloita, joita on muutama myös pääradan itäpuolella. Sitten ilmestyykin näkyviin oikealla Töölönlahti ja upea Tokoinrannan puistoalue. Vasemmalla näkyy Helsingin kaupunginteatteri.
Reitin puolessavälissä ajat ympyrätalon vierestä Siltasaaren puolelle ja jatkat Säästöpankinrantaa kohti Siltasaarenkärkeä. Reitti seuraa Eläintarhanlahden rantaa ja kääntyy vielä Pitkänsillanrantaan ja kohti Pitkäsiltaa. Reitillä ei ole yhtään liikennevaloja ja sen voi tietenkin ajaa myös toiseen suuntaan.
Reitin varrella meri näkyy lähes koko ajan ja rantatörmä tarjoaa hyviä pysähtymis- ja istahtamispaikkoja lyhyen tauon pitämiseen. Seuraksesi saat varmasti lokkeja ja sorsia. Myös pidempi tauko on mahdollista viettää jos pyörälle löytyy hyvä parkkipaikka ja mukana on vaikkapa eväitä.
Suuhunpantavaa saa myös kahdesta huippuhienosta kahvila-ravintolasta reitin varrella: Cafe Piritta Tokoinrannassa sekä Meripaviljonki Säästöpankinrannassa.


Tokoinranta, Wikipedia (Open in a new window.)

View route

Condition for logging the find

Nautiskele Helsingin keskustan puistomiljööstä

Published :  24/11/2016 (d/m/y) 14:46

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...