English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Kärköläntie

    
Hieno n. 16 kilometrin pituinen erittäin suosittu mutkatie.
A cache by : pleksi

Found 39 times (last time was 11/07/2019 (d/m/y) )


3.9 (30 ratings)

Reitti on Kärköläntie päästä päähän. Alkupisteeksi on merkitty eteläpää. Pohjoisessa tie päätttyy Porintielle eli tielle numero 2. Pohjoisen pään osoite on Kärköläntie 1619 paikassa, joka tunnetaan myös nimellä Loukku. Reitin voit tietysti ajaa haluamaasi suuntaan.

Taisi olla 2014 keväällä, kun nopeusrajoitus alennettiin 70:een, mutta ainakin minusta tie on silti aina yhtä hauska ajettava.

Juuri näissä maisemissa syntyi ajatus tämän sivuston tekemisestä. Vietän kesäisin paljon aikaa mökillä, johon pääsee vain Kärköläntieltä. Aika usein tulee lähdettyä täältä ajelulle ja mietittyä, että mihin sitä nyt sitten menisi.

Näille seuduille lähdettäessä kannattaa tankata etukäteen. Lähimmät huoltoasemat ovat Pusulan kirkolla, Karkkilassa ja Forssassa (Porin tien varressa, Kärköläntien päässä ollut kylmäasema lopetettiin).


View route

Condition for logging the find

Riittää, kun ajat tien päästä päähän.

Published :  05/07/2014 (d/m/y) 09:53

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Overview of location

View exact route

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...