English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Wanhat Masiinat kokoontuminen 3.8.2017 klo. 18:00

    
Motokätköilijöiden tapaaminen Lahnuksen Shellillä 17:30 + jonkinlainen letka-ajelu
A cache by : pleksi

Found 3 times (last time was 03/08/2017 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : Lepsämäntie 12, Klaukkala, Finland     Google maps

Suunnitelmana on tavata Lahnuksen Shellillä klo. 17:30, turista hetki ja jatkaa siitä about 17:45 kohti Klaukkalan jäähallia (kätkön ja tapahtuman sijainti). Ihmetellään hetki vanhoja autoja ja pyöriä tai mitä siellä sitten onkin ja sen jälkeen ajellaan jotain pikkuteitä vajaa pari tuntia ja päädytään takaisin jonnekin melko lähelle lähtöpaikkaa. Ehkä jonnekin, missä voidaan käydä iltapalalla/kahvilla. Sovitaan siitä sitten vaikka osallistujen kesken paikan päällä.

Ajonopeus pidetään sellaisena, että kaikki pysyy mukana ilman suurempia ponnisteluja.

Wanhat Masiinat ry on yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää jäsenistönsä vanhojen ajoneuvojen sekä laitteiden harrastusta. Harrastukseen kuluu museoikäisiä ajoneuvoja, traktoreita ja maamoottoreita. Lisätietoa yhdistyksestä

Yhdistys järjestää kesällä kokoontumisia, joista yksi on 3.8. klo 18 alkaen. Paikalle saapuu yleensä säästä riippuen muutama kymmen vanhaa autoa ja prätkää (joskus on kuulemma ollut parisenkymmentä ja joskus taas enemmän). Kyseessä on siis "tavallinen kokoontuminen", joka ei maksa mitään, eikä siellä kai ole mitään myytävääkään, ellet sitten ala hieromaan kauppoja jonkun muun osallistujan kulkupelistä :-)

Kuvan lähde Wikimedia Commons ja lisenssi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported


Condition for logging the find

Riittää kun käyt moikkaamassa kätköilijöitä Klaukkalan jäähallilla klo. 18 (tai vähän sen jälkeen), mutta osallistu toki ajeluun, jos vain mahdollista.

Published :  01/08/2017 (d/m/y) 18:14

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...