English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Kontulan kolme muraalia

    
Kolme muraalia, jotka ovat koko kahdeksankerroksisen talon päädyn kokoisia
A cache by : pleksi

Found 13 times (last time was 09/08/2019 (d/m/y) )


4.1 (9 ratings)

Address : Kontulankaari 11, Helsinki, Finland     Google maps

Kontulankaarta etelään ajettaessa muraalit eivät voi jäädä huomaamatta. Pohjoisen suuntaan kohti Kehä III:a ajettaessa teokset ovat oikealla puolella talojen päädyissä, jotka näkyvät vasta, kun olet kohdalla.

Ainakin viimeksi paikalla käydessäni kadun varressa oli muraalien kohdalla vapaana neljän tunnin pysäköintipaikkoja, joten innokkaampikin taiteen ystävä ehtinee nauttimaan teoksista riittävästi yhdellä parkkeerauksella. Vähemmän innokkaat voivat pongata maalaukset ohi ajaessaan ;-)

Alla lyhyt kuvaus kustakin teoksesta. Teoksen nimen perässä on oma kommenttini kuvan aiheesta (erottamaan muraalit toisistaan). Ekan ranskalaisen viivan teksti on lainattu linkatulta sivulta.

Apolo Torres (Brasilia), Temperature, ruokapöydässä istuva tyttö
- Torres käsittelee teoksessaan perhettä, arjen sattumuksia sekä lapsenomaista innostusta ja iloa ympärillä tapahtuvista asioista.
- Lisää tietoa

Fintan Magee (Australia), Balancing Act, kätkökuvan tyttö
- Fintan Magee on ilahduttanut teoksillaan lukuisissa maissa ympäri maailman ja järjestänyt soolonäyttelyitä esimerkiksi Roomassa, Lontoossa ja Melbournessa. Hän haluaa teoksillaan sekä herättää pohdintoja maailman tilasta että hauskuuttaa ja hämmästyttää ihmisiä.
- Lisää tietoa

Pat Perry (USA), nimetön teos?, heppu kiivennyt autojen päälle
- Pat Perryn taide perustuu tarkkailemiseen ja hienovaraisten yksityiskohtien huomioimiseen. Nerokkaassa taiteessaan hän esittelee erikoisia, hämmentävän tarkkoja havaintojaan ympäröivästä maailmasta.
- Lisää tietoa


Condition for logging the find

Ajelu paikalle riittää, mutta toivotaan myös kommenttia, mitä tykkäsit teoksista.

Published :  25/10/2017 (d/m/y) 08:55

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...