English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Lauhanvuoren näkötorni

    
Lauhanvuoren kansallispuistossa sijaitseva näkötorni.
A cache by : jack

Found 3 times (last time was 28/05/2016 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : Lauhanvuorentie, Isojoki, Finland     Google maps

Lauhanvuoren kansallispuistossa sijaitseva näkötorni joka on valmistunut vuonna 2004. Hyvän sään sattuessa tornista saattaa nähdä useiden kymmenien kilometrien päähän. Jos osaa katsoa oikeisiin suuntiin niin kiikareilla voi näkyä kuuden eri kunnan kirkkojen tornit.

Lauhansarven luontomatkailukeskuksesta löytyy kahvila josta saa evästä jos nälkä yllättää. Aukioloajat ke-su klo 11-18. Matkailukeskuksen osoite on Lauhanvuorentie 490. Alueelta löytyy muitakin nähtävyyksiä, esim. kivijata eli muinainen rantavalli ja spitaalijärvi. Jos sairastaa tuota tautia niin kannattaa mennä juomaan vettä spitaalijärvestä, tällä keinoin parantuu. :)

Näkötornille pääsee kahta eri kautta, Isojoen suunnalta sekä Kauhajoen - Honkajoen suunnalta tieltä 44. Molemmista suunnista tie on sorapintainen mutta hyväkuntoinen ja ainakin heinäkuun 2015 alussa tie oli juuri lanattu. Isojoen suunnalta matkaa on n.12km josta soraosuutta n. puolet ja tien 44 suunnalta pelkkää soraa n.5km.

Koordinaatit ovat noin suurin piirtein tornille, tarkempaa osoitetta kuin Lauhavuorentie ei ole mutta jos tuon tien löytää niin tornille löytää varmasti. Parkkipaikka on aivan tornin lähistöllä, n.30 metrin päässä.


Kattavaa tietoa Lauhanvuoren kansallispuistosta. (Open in a new window.)

Condition for logging the find

Käy ihailemassa maisemia.

Published :  08/07/2015 (d/m/y) 06:56

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...