English   |   Suomi
www.motocaching.net
New here? Consider registering. It's easy and free! There are lots of features for registered users.

Motorcycle ride details

Click on picture for larger view

Pisan vuori

    
Upea historiallinen näköalapaikka
A cache by : Sporttiboy

Found 1 times (last time was 09/09/2018 (d/m/y) )

  Shown when there are at least four ratings.

Address : Salmenpellontie 245, Juankoski, Finland     Google maps

270 metriä merenpinnan yläpuolelle nouseva vaara joka on 170 m ympäristöään korkeampi. Huipulla näkötorni, Täyssinän rajan rajamuistomerkki ja pari muuta näköalatasannetta.

Pisalle pääsee kahdesta paikkaa ja kätkön koordinaatit osoittavat lähemmän parkkipaikan noin kolmen kilometrin hiekkatieosuuden päässä josta on vain 1,6 km huipulle, alkumatka varjoista kangasmetsää jossa polun nousua ei juuri edes huomaa kunnes huipun lähellä alkaa maasto nousta jyrkemmin. Toinen parkkipaikka jonne pääsee asfalttitietä pitkin on Lastukoskella mutta sieltä on kilometrin pidempi matka ja maasto on hankalampaa ja nousut jyrkempia.

Näkötorniin kiipeäminen voi olla ajovarusteissa hieman haastavaa sillä portaat ovat kapeat ja nousevat "tiukalla kierteellä" mutta kiipeäminen kannattaa, maisemat ovat henkeä salpaavia!


Wikipedian sivut Pisasta (Open in a new window.)

Condition for logging the find

Vedä syvään henkeä ja käy näkötornilla! Kerro oliko rankkaa

Published :  04/07/2017 (d/m/y) 15:49

Please note that it is possible that the information on this page is not accurate or not up to date. Rules or regulations that are not mentioned here may apply when visiting the place or the conditions on the location may have changed.

Found it? Comment?

  • Log 'found it' or comment...